• Belastingadvies
  • Administratieve dienstverlening
  • Financieel advies
Deskundige en persoonlijke dienstverlening tegen redelijke tarieven
 
Welkom op de site van Fides Belastingadvieskantoor. Fides Belastingadvieskantoor is een eenmanszaak die gerund wordt door Iwan Dorenbos. Centraal staat deskundige en persoonlijke service tegen redelijke tarieven. Door veel mensen worden de belastingadviseur en de accountant als onredelijk duur ervaren. Daarnaast hebben veel mensen geen hoge pet op van de service die accountants en belastingadviseurs verlenen.
Vaak krijgt men te maken met steeds nieuwe aanspreekpunten wat natuurlijk ten koste gaat van de persoonlijke band die zou moeten ontstaan tussen kantoor en klant. Vaak worden kantoren als onpersoonlijk ervaren. Met deze wetenschap in de hand heb ik gemeend een eigen concept te moeten ontwikkelen. Bij Fides Belastingadvieskantoor staat de klant centraal. Er wordt persoonlijke service geleverd, zo is het geen probleem een afspraak te maken in de avonduren als u dat beter uitkomt. Bovendien hoeft u niet het drukke verkeer te doorkruizen om op kantoor te kunnen komen, in plaats daarvan kom ik bij u thuis of op het bedrijf om zaken door te spreken of gegevens te halen en te brengen.
Omdat Fides Belastingadvieskantoor synoniem is voor Iwan Dorenbos heeft u gegarandeerd te maken met 1 aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt.
T.a.v. een tweetal specialismen, te weten successierecht en loonadministratie is een samenwerkingsverband aangegaan met op deze gebieden gespecialiseerde kantoren, zodat u ook op deze terreinen bij mij terecht kunt.
Uiteraard staan deskundigheid en kwaliteit bovenaan het prioriteitenlijstje van Fides Belastingadvieskantoor. Voortdurend wordt veel aandacht besteed aan vakstudie en bijscholing. Kwaliteit is een begrip waar Fides Belastingadvieskantoor samen met u inhoud aan geeft. Een goede communicatie met de cliënten is hier het sleutelwoord, en hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed.
Door steeds een duidelijke uitleg te geven van de uitgevoerde werkzaamheden en de conclusies cq consequenties die hieruit voortvloeien steeds met u te bespreken, wordt getracht een klankbord voor de cliënt te zijn. Hierdoor vormen advisering en begeleiding een wezenlijk onderdeel van de dienstverlening.
De uurtarieven voor 2021 zijn vastgesteld op 40 euro voor ondernemers en 35 euro voor particulieren. Genoemde tarieven zijn exclusief btw.
Ik hoop u hiermee voldoende ingelicht te hebben, uiteraard kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend en kostenloos introduktiegesprek.
 
Met vriendelijke groet,
 
Iwan dorenbos
(belastingadviseur)